ID

Apart-Hotel u Bečićima sa 40 soba

6.500.000€


1.589m2
40
Idi na omiljene

O nekretnini

Na prodaju moderan apart-hotel u Bečićima. Apart-hotel se nalazi u mirnom delu Budvanske rivijere, dalje od glavnog puta.
Udaljen je 4 km od grada Budve, 26 km od aerodroma Tivat.
Hotel se nalazi na placu površine 790 m².
6 nivoa.
Na pešačkoj udaljenosti (400 metara) nalazi se široka, sitno-šljunkovita plaža. Na 300 metara od hotela nalaze se hotelski kompleksi kao što su Splendid Conference & SPA Resort, Iberostar Bellevue, a na 800 metara je Dukley Hotel & Resort.
Hotel je smešten u neposrednoj blizini zelene zone grada, kao i prestižnih stambenih i individualnih objekata, što gostima omogućava miran i siguran boravak.
Apart-hotel predstavlja jedinstveno i pogodno mesto za vođenje i razvoj hotelskog biznisa, sa sopstvenim prilazom, spoljnim i garažnim parking mestima.
Svaki apartman je opremljen kuhinjskim kutkom, klima uređajem, bojlerom od 80 litara, elektronskim sistemom zaključavanja i WiFi signalom.
• Hotel ima dva rezervoara za vodu: jedan za potrebe gostiju i hotela (10 hiljada litara) i drugi za protivpožarnu zaštitu (5 hiljada litara).
U slučaju niskog pritiska vode u gradskoj mreži, pritisak se stabilizuje automatskom pumpnom stanicom.
Instaliran je sistem industrijskog prečišćavanja i omekšavanja vode; vodosnabdevanje hotela je podeljeno na 14 posebnih brojila.
• Energetski kapacitet hotela je 120 kW, podeljen na 16 odvojenih brojila.
• Hotel ima satelitsku TV, telefonsku centralu, automatizovani sistem kontrole pristupa u hotel i savremeni protivpožarni sistem.

BUFET ZONA je opremljena svim potrebnim za organizaciju ishrane,
Recepcija
Bazen i zona za odmor
Ukupno 40 soba u apart-hotelu:
Osnovna ideja pri izgradnji ovog objekta bila je mogućnost prenamene apart-hotela u punopravni stambeni kompleks apartmana sa mogućnošću prodaje pojedinačnih stanova različitih struktura (od jednosobnih do trosobnih).
Ovaj objekat je izgrađen i pušten u rad kao stambena zgrada uz plaćanje svih potrebnih poreza.


Detalji nekretnine

Da
Da
6
790m2

Javite se da dobijete više informacija

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.