Preporuke

I saw some properties I am interested in online and contacted via WhatsApp, I got the response immediately even it was a (rainy) Sunday! So I was able to schedule an appointment with Ivana immediately next day (Monday). When I met her, she was extremely professional and shared many practical information regarding to my questions. It was beyond my expectation. We saw 4 properties immediately with Meliça as well. The transition was smooth and their knowledge of the properties were very in depth. I also saw 4 additional properties on the market the very next day. They answered all my questions regarding to residency, school, healthcare and future maintenance cost / tax. The whole experience was amazing! Thanks to the professionalism of Ivana and Meliça! I would highly recommend this agent to anyone who is interested in buying properties in Kotor area!

Y Yang

We have been in contact with Ivana for a few months regarding properties in Montenegro. She has been amazing and very professional in her replies and put us at ease with all aspects of the purchasing process. We finally visited Montenegro and were taken around the houses on our shortlist by Iko, who was friendly, courteous and very knowledgeable out each house and the area it was in. We will make a decision on purchase in the next few weeks. Overall we have had a brilliant experience with this company and would highly recommend them to anyone considering buying in Montenegro.

Simon Morris, UK

Montenegro Prospects Bar is characterized by a superb market knowledge, excellent customer care and a personal helpfulness that goes well beyond one would expect from a real estate agent. With an outstanding and helpful after sales service, I can only recommend them to anyone considering to buy or sell any property in Montenregro.

Zsolt Herlicska, Hungary

An amazing service: knowledgeable / thoughtful / helpful and, most of all, dedicated. I’ve brought property in many different countries and this experienced agent is head and shoulders above any other.

Kevin Coleman

I would like to start with the simple fact that this business has grown from a sense of responsibility to serving their clients..our experience has been nothing short of extreme excellence, I cannot speak highly enough and give adequate praise. we came to Montenegro expecting a high standard and that’s exactly what we got......”honestly great communication end copious amounts of pure professionalism....... The simple fact of the matter is ~ do not go anywhere else but Montenegro prospects can tell you from experience, this is where you wanna do business, this is the people you wanna do business with and it’s that simple

Chris Honor

Ivana was fantastic, could not have been more professional. Having negotiated the sale, she guided me all of the way through the sales process. She explained every question in detail. Ivana, just made my sale happen. I am in her debt. She is a credit to Montenegro Prospec

Bob Page

Highly recommend!! We have bought and sold nearly a dozen homes in the States. Our experience with Ivana and Montenegro Prospects was by far one of the smoothest and most enjoyable purchasing experiences! From the initial inquiry, Ivana has been professional, courteous, and an excellent communicator with prompt responses. She is extremely knowledgable about the general market and the area we chose, Utjeha. She has happily answered my endless questions and requests for recommendations. She has even assisted me with organizing appointments when my language barrier has inhibited my ability. We would highly recommend Ivana and her team at Montenegro Prospects for any of your property purchasing needs!!

Angela Morgan, USA

Imajući i ranijeg iskustva sa kupoprodajom nekretnina mogu slobodno reći da je Montenegro Prospects vrhunska agencija i da je mogu preporučiti bilo kome bez oklijevanja. Radi se o sjajnim profesionalcima, posvećenim svom poslu koji nude kompletnu uslugu. Jedno od naših podozrenja bilo je što, u Crnoj Gori, ne postoji razlika između agenta koji predstavlja kupca i agenta koji predstavlja prodavca kao u USA ali oni su nam savršeno kreirali atmosferu kupovine prepunu korisnih informacija potrebnih da donesemo racionalnu odluku bez imalo pritiska od strane agenta. Kao posebnost želimo istaći primjer koji nam se nebi desio sa agentima u Americi: Pošto smo već odlučili koju kuću želimo da kupimo Montenegro Prospects nas je obavijestio da se, u međuvremenu, pojavilo par novih (jeftinijih!) ponuda koje bismo možda željeli da razmotrimo. Ostali smo pri svom prvom izboru i zadovoljni smo sa njim.

Zorica and Milan, New York

Naše iskustvo kupovine nekretnine u Crnoj Gori sa Montenegro Prospects-om bilo je izuzetno. Dobili smo vrhunsku uslugu od Saše i njegovog tima tokom svih faza procesa kupovine. Sada smo oduševljeni i ponosni vlasnici stana u Starom Gradu Kotoru. Mnogo hvala Montenegro Prospects-u na njihovoj prijateljskoj i profesionalnoj usluzi.

Debbie and Steve, Scotland

Naš fond je kupio 15 nekretnina preko Montenegro Prospects-a i tokom ovih godine koristio agenciju za ponovnu prodaju njih 10. Mi imamo najveće poštovanje za Montenegro Prospects. Oni su bez sumnje najprofesionalnija i najuspješnija agencija za promet nekretninama u Crnoj Gori u pogledu usluge klijentima i rezultatima. Cijelo vrijeme imaju prst na pulsu tržišta nekretnina na obali Crne Gore, kotorskog zaliva i Luštice.

Stephen P Ogden BA (Hons) FCA, Founder of First Montenegro Stone Property Fund

Tokom života desi se da upoznate i prave profesionalce koji vam nakon toga postanu i prijetelji.  Moje iskustvo sa Montenegro Prospects, a posebno sa Nedom bilo je ono što mogu da opišem samo kao "zabavan dan". Ja i moja žena smo želeljeli da kupimo nekretninu, pa smo kontaktirali posrednika i od početka su bili profesionalni i uljudni. Nakon dugog vikenda u poseti mnogim objektima na kraju smo odlučili za nekretninu koju želimo da kupimo i sve je završeno u roku od dve nedelje. Neda nam nije pomagala samo sa advokatima itd. već i kada smo je posetili nakon završene kupovine ona se potrudila da uvek bude tu za nas u onome što nam je potrebno čak i ako je provela slobodan dan sa nama, otvarajući bankovni račun u Crnoj Gori, pronašla nam nekoga za održavanje i sl. Ona je preslatka žena sa kojom se kad god dođemo u naš novi dom sretnemo na kafi i čavrljanju. Ja bih toplo preporučio MP za bilo koju od vaših potreba i ako dobijete Nedu onda je to bonus za vas.

Lee Collins, Senior Logistics Manager, Mace International Limited

Kompanija Montenegro Prospects i ja sarađujemo već 10 godina. Za to vreme, uz njihovu pomoć, kupio sam četiri nekretnine, od kojih neke u poslednjih pola godine. Sa uverenjem mogu da kažem da je servis ove kompanije veoma profesionalan i što je najvažnije, uvek usmeren na lične potrebe klijenta. Uvijek daju objektivne informacije i nikada nisu pokušali sakriti moguće rizike, što je na crnogorskom tržištu vrlo neobično i veoma važno. Mogu preporučiti kompaniju Montenegro Prospects i ostajem jedan od njihovih zahvalnih klijenata.

Oleg Reps, Russia

Naše iskustvo sa Montenegro Prospects-om bilo je izuzetno pozitivno. Kompanija ima mnogo listinga nekretnina na cijeloj obali i nudi izuzetnu podršku tokom traženja nekretnine  kao i brigu o svim formalnostima kupovine. Imali smo veliku sreću što je Neda bila naš agent koji je bio izuzetno snalažljiv i efikasan. Organizovala bi preglede preko 10 objekata u toku dana i čak nas odvezla do svakog smeštaja. Tokom cijelog procesa bila je veoma transparentna, korisna i entuzijastična. Odlučili smo se za kupovinu kuće koju smo videli trećeg dana gledanja. Od tada, Neda nam je pomagala i u odabiru advokata, brizi o depozitu, razumevanju lokalnih propisa, itd. ponekad radeći i izvan uobičajenog radnog vremena. Kasnije je otišla i izvan svojih dužnosti pomažući nam da završimo formalnosti kupovine na način koji je za nas imao potpuni smisao iako potičemo iz različitih okruženja i zakonskih konvencija. Biranje kuće sa Nedom nije bilo samo efikasno i lako već je bio zaista zabavan način da saznate o okolici, ljudima, pa čak i mestima za razgledanje i jelo. Oboje smo vrlo zadovoljni i zahvalni i Nedi i Ivani.

Olga and Niklas Schoene, Austria and Julia Lifchits, Canada

Ivana, nadam se da nije svaka tvoja prodaja toliko složena ili dugačka kao što je bila ova naša. Veliko hvala za svu pomoć i vreme u zatvaranju ove prodaje. Srdačan pozdrav od mene i Kelija.

Kelly Anne and Miles Leggott, UK

Potencijalnim kupcima nekretnina koji dolaze ili dolaze u Crnu Goru mogu preporučiti Montenegro Prospects bez i najmanjeg oklijevanja. Prije pet godina došla sam u Crnu Goru sa namjerom da kupim stan na području kotorskog zaliva. Moja sreća dovela me do Montenegro Prospects-a. Agenti su profesionalni i personalizovani i razumeli su moje zahteve. Uz pomoć poznavaoca našla sam šarmantan stan za kupovinu. Pošto sam bila nova u Crnoj Gori i nisam govorila jezik agent mi je pomogao u svakom koraku procesa kupovine. Sada već tražim svoj sljedeći šarmantni stan koji ću kupiti i, naravno, koristiću se Montenegro Prospects-om.

Carolyn Han, Kotor, Montenegro, and Hawaii, U. S. A.

Imali smo divno iskustvo radeći sa Montenegro Prospects-om. Posjetili smo Crnu Goru iz Sjedinjenih Država i nikada nismo bili u toj veličanstvenoj maloj zemlji i nismo imali pojma šta da očekujemo. Neda i Ivana pokazale su nam preko 20 kuća koje se nalaze u Budvi, Svetom Stefanu, Herceg Novom, Kotoru i svuda između njih. Smjestili smo se u kući u Starom Gradu Kotor-u. Pomogli su nam da pregovaramo o povoljnoj ceni i vodili su nas do kraja dok smo se bavili procesom kupovine kuće. Usluge Montenegro Prospects-a toplo bismo preporučili svim Amerikancima koji su zainteresovani da kupe dom u Evropi. Više ih ne smatramo našim agentima, oni su sada naši prijatelji i očekujemo da održavamo ta prijateljstva za ceo život.

Warren and Julie Knox, USA

Izuzetna usluga, veoma posvećena kupcima. Iskreni i prijateljski odnosi sa kupcima omogućili su nam da agentu (region Budva) koji je bio s nama od prvog trenutka pustimo sve što je bilo potrebno. Jasno i profesionalno!

Nenad Radunovic, Srbija

Toplo preporučujemo Ivanu i njen tim iz Montenegro Prospects-a. Mi nismo mogli kupiti kuću za odmor iz snova bez njihove pomoći. Pre našeg putovanja pomogli su nam da suzimo spisak nekretnina koje smo želeli da razgledamo i predložili smo još nekoliko. Još impresivnije, oni su planirali naše preglede kuća sa takvom pažnjom do detalja da je sve išlo savršeno tokom ograničenog vremena u Crnoj Gori. Takođe su bili jako zabavni i strpljivi sa nama. Pokazali su nam po nekoliko kuća svaki dan, od jutra do večeri. Konačno, Ivana nas je držala za ruke kroz postupak kupovine i podržavala nas u svakom koraku.

Daniela Jorge

Montenegro Prospects Bar karakteriše vrhunsko poznavanje tržišta, odlična briga za kupce i lična posvećenost koja nadilazi mnogostruko više od očekivanja od agenta za nekretnine. Uz izvanrednu i korisnu uslugu nakon prodaje. Mogu ih preporučiti svima onima koji razmišljaju o kupovini ili prodaji bilo koje imovine u Crnoj Gori.

Zsolt Herlicska, Hungary

Isprobali smo nekoliko agenata za prodaju nekretnina kada smo odlučili da prodamo svoj stan ali nismo imali nikakvih interesovanja sve dok nismo kontaktirali Montenegro Prospects. Ivana i njen tim bili su fantastični, veoma profesionalni i podržavali su nas kroz celokupni proces prodaje. Topla preporuka.

Anne Downes, United Kingdom