Veličanstvena kamena vila sa bazenom, Kuljače

ID
1.300.000€
Region
Tip
Kuća
Površina
458m2
Namješten
Da
Idi na omiljene

Opis nekretnine

Površina zemlje
777m2
Br. soba
7
Br. spratova
3
Parking
Da

Ova vila je oličenje užitka koji svaka osoba koja posjeti Crnu Goru treba da osjeti. Spoj tradicionalnog Mediterana, autentične arhitekture i seoskog ambijenta sa svim udobnostima savremenog doba. Projektovana je precizno kako bi očuvala sve detalje koji vjerno prikazuju estetiku primorske kuće,dok je istovremeno opremljena svim vrstama moderne tehnologije i uređaja koji život čine lakšim.

Kuljače je staro selo u blizini Budve, poznato po prelijepoj prirodi i savršenim pogledom na more i obalu. Pozicija vile je takva da se sa svake terase i bazena neometano pruža pogled na ostrvo Sveti Nikola i more. Osim velikog bazena koji se nalazi pored vile, tu su takođe i ljetnja kuhinja sa ugrađenim roštiljem u kamenu, prostor za odmor u hladu, bašta i vrt sa mnoštvom lokalnog bilja poput mandarina i maslina.Iza kuće se nalazi velika ostava. Površina dvorišta koje joj pripada iznosi 777m2.

Vila se sastoji od tri nivoa. Svaki nivo je odvojen i ima zaseban ulaz, pa je u slučaju boravka nekoliko porodica takođe zagarantovani privatnost i mir.

U prizemlju površine 128m2 se nalazi stan sa dvije velike spavaće sobe, toaletom, kupatilom, kao i kuhinjom trpezarijom i dnevnom sobom. U dnevnoj sobi se nalazi kamin, a ovaj sprat takoše ima i terasu.
Prvi sprat predstavlja glavni nivo vile, gdje vlasnici provode najviše svog vremena. Ukupna površina je 170m2, tu su kuhinja, trpezarija i dnevna soba otvorenog tipa. Dvije spavaće sobe sa privatnim kupatilima, ostava i toalet. Terasa ima pogled na more i bazen je udaljen samo nekoliko koraka.
Na drugom spratu, koji ima 160m2, su dva stana - jedan jednosobni i jedan dvosobni. Oba stana izlaze na veliki balkon sa vrhunskim pogledom na more. Ovaj sprat daje veliki potencijal za rentu tokom ljetnje sezone.
Opremljena je namještajem visokog kvaliteta, u svim kuhinjama su aparati provjerenih brendova, a uz to kuća i dvorište imaju i video nadzor što dodaje sigurnosti ukućana. Posjeduje i centralni sistem grijanja na pelet i u svakoj prostoriji se nalazi radijator. Postoji i parking garaža sa dva mjesta, a iza kuće se nalaze i dodatna tri parking mjesta na otvorenom.

Kontakt forma

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Slične nekretnine: