Studio u kamenoj kući na obali mora, Pržno

ID
120.000€
Lokacija
Przno
Region
Tip
Stan
Površina
17m2
Namješten
Semi
Idi na omiljene

Opis nekretnine

Sprat
0

Nepunih dvadesetak metara od prelijepe plaže u Pržnu nalazi se odlična ponuda koja pruža pravo iskustvo života na Jadranu. Studio površine 17m2 je u sklopu tradicionalne kamene kuće izgrađene početkom 20. vijeka, a okruženje je puno istorije, tradicije i primorskog ambijenta. Na nepun minut hoda su riblji restorani, marketi i ostali sadržaji, a Sveti Stefan je udaljen samo desetak minuta lagane šetnje kroz miločerski park, prepun zelenila i čistog vazduha.

U sklopu kuće ovaj stan ima svoj zaseban prilaz i ulaz, a u njemu se nalaze kuhinja, kupatilo i velika dnevna soba u kojoj ima prostora za veliki krevet kao i poseban prostor za kauč i stolice. Opremljen je uređajima poput televizora i klima uređaja, a raspored daje maksimalnu funkcionalnost prostora. Uz kupovinu stana se dobija i prostrana terasa i prilaz ukupne površine 20m2, ograđeni kapijom od punog drveta koja daje potpunu privatnost.

Ovaj stan označava savršenu priliku za investiciju koji istovremeno može da bude udoban kutak za odmor tokom ljetnjih mjeseci, protkan iskustvima prave primorske atmosfere.

Kontakt forma

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.