Prostrana vila sa bazenom u Krimovici

ID
599.000€
Lokacija
Krimovica
Region
Tip
Kuća
Površina
249m2
Namješten
Semi
Idi na omiljene

Opis nekretnine

Površina zemlje
600m2
Br. soba
4
Kupatila
3
Br. spratova
1
Parking
Da

Vila 3 dio je prestižnog kompleksa smještenom u selu Krimovica, opština Kotor, na blagom uzvišenju udaljenom svega par minuta vožnje od otvorenog mora.
Sama vila je južno orjentisana, blago spuštena ka moru i savršeno pozicionirana da pruži ono najbolje što se od nekretnine kraj mora očekuje. Savršena je solucija za sve koji od nekretnine očekuju mirno i pri jatno okruženje, a lako dostupno.
 Vila 3 prostire se na placu od 600m2 i njena bruto površina iznosi 249m2 . Eksterijerom vile dominiraju ogromni prozori od poda do plafona, s kojih se pruža fantastičan pogled na more i fasada od prirodnog kamena. Vila 3 gradi se s ciljem da naglasi ljepotu i vrijednost života na otvorenom i zdravih stilova života. Kao takva, nudi otvoreni zero-edge bazen, prostranu baštu, popločano dvorište i ušukani laundž kutak na otvorenom, zatim saunu i kućnu teretanu. Vila 3 je isto vrijeme, osim porodičnog doma za život i odmor, i izuzetna investicija čija vrijednost može samo rasti i čiji će profit od izdavanja će biti daleko iznad prosjeka. Kompleksu vila pristupa se direktno sa puta kroz naselje, i u njegovom sklopu je privatni put koji povezuje sve četiri vile. Za Vilu 3 je sa zadnje strane placa opredijeljen privatni parking za dva vozila.
Raspored prostorija:
Vila 3 je dvospratna, samostojeća vila (prizemlje i sprat). Na prizemlju se nalaze: prostrana kuhinja, trpezarija i dnevni boravak otvorenog koncepta koji vode do ušuškane terase, otvorenog zero-edge bazena i prelijepe bašte savršene za uzgoj aromatičnog mediteranskog bilja i prijatne večere u društvu dragih ljudi. Osim navedenog, Vila raspolaže sa saunom i kućnom teretanom, kao i toaletom za goste na prizemlju, i sa četiri prostrane spavaće sobe i tri kupatila, od kojih su dva en-suite na prvom spratu. Glavna spavaća soba ima i svoj zasebni garderober.

Specifikacije vile:
• Visokokvalitetna silikonska fasada
• Prirodni, polirani kamen
• Energetski efikasni, trostruko zastakljeni prozori i vrata
• Uređena bašta
• 6,5mx3m zero-edge otvoreni bazen
• Kvalitetna unutrašnja vrata sa skrivenim šarkama
• Kvalitetni drveni podovi
• Italijanska ili španska keramika
• Oprema za kupatila Hansgrohe and Vileroy i Bosch