ID

Prelijepa, renovirana kuća sa vrtom i pogledom na more u Buljarici

395.000€


107m2
3
Idi na omiljene

O nekretnini

Udaljena samo 700 metara od plaže, ova potpuno renovirana kuća se prostire na dva nivoa i ima unutrašnju površinu od 107m2 i dvorište površine 344m2. Nalazi se u naselju Buljarica koje karakteriše miran ambijent i prelijepa priroda što ovu nekretninu čini idealnom za odmor i uživanje. Sa oba nivoa se pruža pogled na more i obalu.

Struktura kuće: donji nivo se sastoji od hodnika, kupatila, otvorenog prostora u kome se nalaze kuhinja sa šankom i prostrana dnevna soba. Na ovom spratu se takođe nalazi i jedna spavaća soba. Stepeništem se dolazi do gornjeg nivoa na kome se nalaze dvije velike spavaće sobe, kupatilo i velika prostorija koja može da ima više namjena - radna soba ili soba za rekreaciju. Oba sprata izlaze na balkone koji služe za uživanje u prelijepom pogledu na more. Kuća takođe ima i dvije ostave koje se nalaze u podrumu.
Prodaje se potpuno namještena i opremljena svim uređajima visokog kvaliteta. Fasada, sva bravarija i enterijer su skoro novi i cijela kuća je renovirana i u odličnom stanju.

Dvorište je uredno održavano i uređeno kako bi doprinijelo prelijepom utisku Mediterana. Osim travnjaka, u njemu se nalazi i mnoštvo drveća i cvijeća, a uz dvorište se nalazi i potok.

Kuća takođe posjeduje i privatnu garažu sa parking mjestom.

Region

Detalji nekretnine

Da
Da
2
344m2

Javite se da dobijete više informacija

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.