Novi kompleks u izgradnji sa jednosobnim stanovima i bazenom u Petrovcu

ID
123.200€
Lokacija
Petrovac
Region
Tip
Stan
Površina
44m2
Idi na omiljene

Opis nekretnine

Objekti se nalaze na jednoj od najboljih lokacija u Petrovcu, koja je povezana sa ostalim djjelovima grada, ali i magistralnim putem prema Budvi i Baru. Privatnost lokacije ogleda se u njenoj odvojenosti od centra grada.
Dizajnerski akcenat stavljen je na postizanje odgovarajuće orijentacije stanova, kako bi se postigla optimalna sunčeva svjetlost tokom cijele godine i ispunili zahtjevi energetske efikasnosti. Takođe, svi apartmani imaju pogled na more ili na zelenilo (masline) u okolini.
 
Završetak radova planiran je do juna 2025. godine.
Plan plaćanja je sljedeći:
30 % - potpisivanje ugovora
30% - završetak krova
30% - završeni unutrašnji radovi
10% - ključ

VISOKI STANDARDI ENERGETSKE EFIKASNOSTI
Zgrade su projektovane prema visokim zahtjevima energetske efikasnosti, prilagođene prvenstveno modernim standardima. Vrhunske fasade u kombinaciji sa specijalnim izolacionim materijalima biće sistemska rešenja za toplotnu i zvučnu izolaciju zgrada. Niskoenergetski gubici toplote su svedeni na najmanji procenat korišćenjem novih sistema prozorskih otvora.

ELEMENTI OPREME
Kao završne podne obloge koristit će se parketi autentičnog stila i najkvalitetnije obrade. Svi završni elementi unutrašnjeg opremanja mogu se birati u direktnoj saradnji sa kupcima, kako bi realizovani projekat bio u skladu sa stilom i zahtevima budućih zakupaca.

Bazen je uklopljen u parcelu na mjestu gdje su postojali tradicionalni podzidovi, suhozidi, tako da oblik bazena i prizemni raspored sugerišu oblik i veličinu suhozida. Zbog nagiba terena, parcela je uređena u prizemlju sa kaskadnom terasom širine 3-5m sa zelenim zastorom na tamponu od 90-120cm za manje biljke (oleandere, narandže i dr.) .

Detaljan cjenovnik pogledajte u našem oglasu i kontaktirajte nas za više informacija.

Kontakt forma

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.