Kuća sa četiri spavaće sobe i panoramskim pogledom na more, Reževići

ID
280.000€
Lokacija
Rezevici
Region
Tip
Kuća
Površina
109m2
Namješten
Semi
Idi na omiljene

Opis nekretnine

Površina zemlje
149m2
Br. soba
4
Kupatila
2
Br. spratova
2

Na jednoj od najljepših lokacija cijelom dužinom crnogorske obale, ovoj kući pripada jedna od boljih pozicija - svaka prostorija ima zapanjujući pogled na more i obalu. Kuća je izgrađena u tradicionalnom stilu pa se savršeno uklapa u lokalni pejzaž i čuva autentični izgled primorskih sela. Sastoji se od dva nivoa, ukupne površine 109m2 i dvorišta od 149m2, takođe okrenutog prema moru.

U prizemlju se može vidjeti prostrana dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo i ostava. Sa nižeg nivoa dva stepeništa vode ka 4 spavaće sobe koje se nalaze na prvom spratu. Osim soba, na istom spratu je i kupatilo i još jedna prostorija koja može da posluži kao garaža ili ostava.

Prvi sprat posjeduje terasu sa pogledom na more, a sa prizemlja se izlazi na veliko dvorište sa pergolom i vinovom lozom, koje pruža hlad tokom vrućih ljetnjih dana. Sa strane kuće se nalazi i manji travnjak sa dekorativnim biljem i maslinama, kao i ugrađeni roštilj u ćošku dvorišta. Ova kuća daje neizmjerni potencijal za odmor, mir i privatnost i daje pravu sliku Mediterana.

Najbliže plaže u naseljima Perazića Do i Drobni pijesak su na samo nekoliko minuta vožnje.

Kontakt forma

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.