Potpuno opremljen dvosoban stan s pogledom na more, u strogom centru Budve

349,000€ · Stan · Prodaja

U potpunosti opremljen dvosoban stan sa pogledom na more, u strogom centru Budve, na samo nekoliko koraka od rive, Starog grada Budve i marine.
Stan se nalazi na 3. spratu višenamjenskog kompleksa TQ Plaza u srcu Budve. Stan ima direktan pogled na more na Budvanski zaliv. Ima prostrane terase i panoramske prozore.
Visina plafona je 3 m.
Unutrašnji prostor stana je 78 m2, plus velika terasa od 17 m2 koja je dostupna iz obje spavaće sobe što ukupnu površinu dovodi do 95 m2. Stan ima dvije spavaće sobe, komforan dnevni boravak, trpezariju sa kuhinjom i veliko kupatilo.

Stan je potpuno namješten i opremljen kvalitetnim kuhinjskim aparatima. Dnevna i glavna spavaća soba obje imaju televizore; kuhinja je opremljena električnim šporetom, rernom i mašinom za suđe.

U kupatilu se nalazi tuš kabina, umivaonik, šolja sa bideom i mašina za veš.

Glavna spavaća soba ima francuski ležaj, ormar i TV. Druga spavaća soba ima dva odvojena kreveta i ormar.
Nekretnina ima centralizovani sistem hlađenja i grijanja; brzi bežični internet, video interfon i kablovsku televiziju.

Stan je registrovan kao komercijalna jedinica, što znači da se kompanija može registrirati na ovoj adresi i može se koristiti kao kancelarija. Mogućnost kombinovanja života i rada na jednom mjestu.
Idealno rješenje za preduzetnike koji započinju posao u Crnoj Gori, frilensere itd.

Lokacija je vrlo pogodna za poslovne svrhe, jer se nekoliko opštinskih kancelarija nalazi u istom kompleksu – Ministarstvo unutrašnjih poslova u Budvi, katastar, banka. Takođe, u neposrednoj blizini zgrade su i notari, zgrada opštine Budva, banke, restorani itd. TQ Plaza je renomirani prostor u Budvi.

Pogodnosti kompleksa uključuju podzemnu garažu, kafiće i restorane, šoping centar, supermarket, kancelarijski prostor, kino, fitness i SPA i hotel sa 4 zvjezdice.

Čuva ga obezbjeđenje, ima video nadzor i požarni alarm. Njime upravlja profesionalna kompanija za upravljanje imovinom.

Lokacija

Slične nekretnine (38)

Kontakt

Message has been sent successfully.