Penthouse sa tri spavaće sobe u elitnom zatvorenom kompleksu Dukley Gardens

2,400,000€ · Stan · Prodaja

Penthouse sa tri spavaće sobe u elitnom zatvorenom kompleksu Dukley Gardens
Ukupna površina – 505 m2 (280m2 stambenog prostora + 225m2 terase);
Sprat – 4
Spavaćih soba – 3
Kupatila – 3
Struktura penthousea: u prizemlju se nalaze tri spavaće sobe, tri kupatila, trpezarija sa kuhinjom i odvojenim prostorom za sjedenje, prostrani dnevni boravak, te velika terasa sa trpezarijom i dnevnim boravkom, ostava .
Nekretnina se nalazi na poluostrvu Zavala, u srcu živahne Budvanske rivijere u Crnoj Gori. Dukley Gardens se smatra jednim od najboljih luksuznih stambenih kompleksa na Mediteranu. Odlikuje se bujnom vegetacijom i okrenut je prema morskoj obali, kompleks se nalazi nasuprot šarmantnog Starog grada Budve. Odavde se pruža zadivljujući pogled na Jadransko more i ostrvo Sveti Nikola koji je sačuvao svoju izvornu ljepotu.
Svaka rezidencija, izgrađena po najvišim međunarodnim standardima, ima dovoljno vanjskog životnog prostora. Luksuzni interijeri stanova – od ugradbenih kuhinja, vrhunske rasvjete i vodovodne instalacije do vrhunskih kućanskih aparata – izrađeni su na najvišem nivou, a njihov dizajn je razvijen sa povećanom pažnjom na kvalitet i svaki detalj.
Rezidencija u Dukley Gardensu opremljena je najsavremenijim sigurnosnim sistemom smart house koji se može kontrolisati daljinski putem ličnog uređaja u vlasništvu svakog vlasnika nekretnine. Rasvjeta i kontrola klime u svakom stanu, kao i multimedijalni sistemi, sigurnosni i video nadzorni sistemi se lako kontrolišu pomoću pametnog telefona ili tableta.
Nudeći vrhunsku infrastrukturu hotela sa pet zvjezdica, Dukley takođe pruža izuzetnu ličnu uslugu svojim stanovnicima. Stanovnicima je na raspolaganju tim konsijerža koji radi non-stop i spreman je da ispuni svaki zahtjev – od upravljanja nekretninom i održavanja, do organizacije raznih događaja i izleta, kao i rezervacije. Ova usluga vlasnicima stanova daje više slobodnog vremena kada su u rezidenciji, a takođe osigurava sigurnost svakog stana kada u njemu niko ne živi.

U sklopu kompleksa je Dukley Beach Lounge, moderan restoran sa savremenim dekorom, koji služi gurmanski sezonski meni lokalne i kontinentalne kuhinje, kao i vinsku kartu sa vinima iz cijelog svijeta. Profesionalna usluga i prekrasan panoramski pogled na Jadransko more.
Stanovnici Dukley kompleksa su članovi Dukley Beach Cluba, najmodernijeg primorskog kluba u Crnoj Gori: imaju ležaljke, suncobrane, lične kućice na plaži, kompletan spektar usluga osoblja na plaži, DJ-eva i spasilaca, kao i dnevni meni. i širok izbor koktela, vina i alkoholnih pića.

Glavne karakteristike

Lokacija

Slične nekretnine (42)

Kontakt

Message has been sent successfully.